2014. júl 07.

Az igazi szuperhősök!

írta: Kelkó Niki
Az igazi szuperhősök!

igazi-szuperhosok.jpgBrandon Cawood egy fotósorozatot készített, amivel a köztünk élő igazi szuperhősök előtt akar tisztelegni. A képeken tűzoltók, rendőrök, katasztrófavédők vannak, akik mellé moziplakát elemeket is betett a fotós, hogy így tisztelegjen a dicsőségük előtt.

igazi-szuperhosok3.jpg

“Ez a sorozat egy tisztelgés azok előtt akik vigyáznak ránk, és egy megemlékezés azokról, akik visszahoznak minket az életbe.” – írja a fotós a honlapján -”Ezek a nők és férfiak inspirálják a gyermekeinket, hogy nemesek és bátrak legyenek. Amit tesznek nem jutalomért teszik, hanem mert a közösségünket a világunkat egy jobb hellyé akarják tenni. Bár nem viselnek köpenyt, mégis szuperhősök!”

igazi-szuperhosok4.jpgCawood egy naptár projekten keresztül valósította meg a fotósorozatot, aminek a bevételét hátrányos helyzetű gyermekek ösztöndíj programjára fordítja.

igazi-szuperhosok8.jpg

“Úgy éreztem többet szeretnék ezzel a projekttel mint egy egyszerű megemlékezés. Arra akartam felhasználni, hogy segítsek másokon. Hiszen a “szuperhősök” is ezt csinálják a sorozatban.” – mondja Cawood.

igazi-szuperhosok6.jpgA projekt remekül sikerült, 6000 dollár adományt sikerült összegyűjteni.

igazi-szuperhosok7.jpg

“Úgy éreztem ez egy jó mód arra, hogy tisztelegjek a közösségünkben élő emberek előtt, akik éjjel-nappal ezt a munkát csinálják.” 

igazi-szuperhosok5.jpg
Nézzétek meg ti is ezt a nem mindennapi “szuperhős” sorozatot. Azt hiszem ez egy remek tisztelgés ezek előtt a bátor emberek előtt!
igazi-szuperhosok2.jpg
És néhány werkfotó:

werk1.jpg

werk2.jpg

werk3.jpg

Szeretnél még hasonló anyagokat nézni? Gyere és itt keresgélj!
Szólj hozzá